Loading…

Summertime, living is easy

Het Symfonieorkest Zuiderkempen werd uitgenodigd op zondagmiddag 25 augustus door de stad Borgloon in kader van de openlucht reeks ‘Klappoel Zomert’.
Op deze zomerse en hete dag speelde het orkest een licht programma in het kleine openlucht theater Klappoel. Het symfonieorkest nodigde ook enkele Loonse muzikanten uit om mee het mooie weer te maken.
Het zou de soundtrack kunnen zijn voor een operette over een warme zomerse dag op een Loons landgoed met op het programma een groot trouwfeest met tal van intriges, tussen de bruidegom – een eenvoudige boerenjongen, de bruid – een licht ontvlambare diva, de familieleden en vrienden, het personeel, de muzikanten,… Enkel de dirigent hield het hoofd koel voor de muziek van Mozart, Bizet, Strauss naar Gershwin en Chaplin.

Summertime, and the living is easy…
Na dit aperitiefconcert maakte het orkest nog een wandeling met picknick in het glooiende landschap van Haspengouw. Een fijne dag onder vrienden.

Geef een reactie